Ego Ring | Atasi Ejakulasi Pramatang | Tegang Maksimum

Ego Ring merupakan alatan yang dipakai sewaktu zakar sedang menegang dan mampu membantu lelaki mengawal pancutan pra-matang.
Percaya atau tidak pancutan pra matang atau “cepat pancut” merupakan satu masalah besar dalam hubungan seksual suami isteri.
Tidak mahukah anda melihat isteri anda tersenyum kepuasan dan meminta seround lagi atas kehebatan anda diranjang?
Harga diatas adalah untuk 1 unit ego ring.

Kelebihan Ego Ring

Ego Ring membantu mengatasi masalah ejakulasi pra-matang (tahan lama).
Ego Ring memastikan anda mengekalkan ketegangan yang maksimum.
Ego Ring membantu zakar anda kekal padat, keras dan mantap walaupun dah pancut berkali-kali.
Ego Ring memberikan isteri kepuasan dengan klimaks lebih cepat dan berulang kali.
Ego Ring membantu meransang clitoris wanita melalui sentuhan dengan 5“lekuk istimewa”
Ego Ring 100% selamat dan tiada kesan sampingan.
Ego Ring selamat untuk digunakan bersama kondom dan boleh dipakai berulang kali setelah dibasuh.

Cara Guna
Buka dan pakai Ego Ring dipangkal kemaluan ketika tegang sebelum melakukan hubungan seks. Jika ingin menggunakan kondom, pastikan sarungkan kondom dahulu, kemudian baru Ego Ring dipakai. Pastikan Ego Ring betul-betul dipakai dipangkal zakar untuk kesan maksimum. Perhatian! Tidak digalakkan memakainya lebih 30 minit untuk satu sesi.

INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/tempahan.html

BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang,jenis barang ,kesesuaian masa,stok dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD bila-bila masa sahaja.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang sekiranya ada temujanji cod pada hari tertentu )

Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit


1. Bankin RM25.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :EGR

[/CENTER][/FONT][/COLOR]

Energy Power Ring | Teknologi Nano Korea | Lebih Tahan Lama Dan Intensif

Kini dengan teknologi korea masalah kelakian anda dapat diatasi dengan memakai energy power ring 400.
ENERGY POWER RING KOREA

Adalah cincin terapi untuk membuat tahan lama dan merubah ukuran zakar.

GLOW IN THE DARK ENERGI POWER RING Ion Energi 300 Sampai 400

ENERGY RING POWER TEKNOLOGI NANO KOREA
Membuat seks lebih tahan lama dan nikmatilah orgasme yang lebih intensif!
Cock Ring dipasang pada pangkal zakar dan membantu untuk mempertahankan ereksi dengan mempertahankan jumlah darah yang mengalir dari penis. Hal ini memberikan ereksi yang lebih maksimal juga membantu agar lebih panjang dan tebal. Cock Ring juga membantu mencegah ejakulasi awal, yang merupakan 25-40% dari masalah yang dihadapi laki-laki saat ini.

Energy Ring Power:

1.Menggunakan NANO TECNOLOGI KOREA.
2.Lebih keras dan tahan lebih lama.
3.Meningkatkan daya tahan seksual.
4.Memperlambat ejakulasi.
5.Meningkatkan intersiti dan volume orgasme.
6.Mempertahankan ereksi ke tahap maksima.
7.Digunakan sebagai untuk pembesaran zakar.
8.Memperpanjang ukuran penis secara bertahap.
9.Membantu memulihkan penyakit lemah tenaga batin

Cara Menggunakan ENERGY POWER RING:

1.Masukkan ENERGY POWER RING ke pangkal zakar sebelum zakar Tegang, dimana sisi yang ada Garis Melingkar / Setengah Lingkaran menghadap ke Dalam & Menempel di dinding dan pastikan posisi saluran kencing ada di Bawah, bila perlu untuk mendapatkan hasil yg terbaik, cukur bulu yang tumbuh di sekitar zakar.

Jika ENERGY POWER RING susah untuk dimasukkan, Pegang sisi Kiri dan Kanan kemudian tarik untuk memerikan.

2.Berikan rangsangan agar zakar Tegang & ENERGY POWER RING boleh dipakai untuk perhubungan intim.
“Di awal Pemakaian anda akan merasa sedikit sakit ,Ini keranaCock ENERGY POWER RING menjerut batang zakar anda, dan setelah terbiasa, semuanya akan baik baik saja.”

3.Jika sudah selesai menggunakan, Cuci ENERGY POWER RING dengan Air/Sabun , kemudian simpan di dalam Plastik

Pesanan:

Dilarang menggunakan ENERGY POWER RING setiap Hari untuk melakukan Hubungan Intim,
Penggunaan yang disarankan untuk melakukan Hubungan Intim adalah setiap 2 hari sekali

1 ENERGY POWER RING kebiasaannya dipakai hingga 30kali semasa perhubungan intim.

Oleh kerana ENERGY POWER RING memegang batang zakar anda, Jadi ENERGY POWER RING tidak akan terlepas / tertinggal ketika anda melakukan Hubungan Intim

Untuk mendapatkan hasil yang Maximum , Membesarkan, Memanjangkan dengan memakai ENERGY POWER RING Secara Rutin tiap 2 Hari Sekali

Di awal pemakaian Jika anda tidak dapat melihat perbezaan yang terjadi di zakar anda , Tanyalah pada Partner/Pasangan anda , Tanyakan bagaimana Rasanya /Enak kah Jika melakukan Hubungan Intim dengan menggunakan ENERGY POWER RING atau Tanpa ENERGY POWER RING.


Testimoni :

Bro,thx bagi cuba energy power ring ni, disebabkan ko kasi free trial ni aku nak bagitau kat ko.”superb” memang pacak habis.

Mie,bukit jalil.

Aku yang cod dengan ko dekat Pjs ari tu,ingat lagi tak?aku dah pakai energy power ring ni,1 kelebihan paling ketara bila dah pancut,batang menten tegang memacak.untuk 2nd round takda masalah.memang power.

Zaini,Puchong

Mula mula gua ingat power ring ni sama mcm cincin cincin yang bergetar tu.Bila lu cakap power giler,tu gua angkat sepeket tu.Memang power bro.Yang gua teruja bila pakai lama,gua tanggalkan,batang gua jadi besar mengembang.perghh.

Hakim,Subang jaya

Mula mula malu malu suami saya ni,Bila pertama kali suami menggunakan saya terkejut berasa sangat puas malahan saiz serta panjang juga bertambah menjadikan malam2 kami adalah malam pertama setiap malam. Encik,tolong jangan publish no henpon ni.

Rafida,Senawang



Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang,jenis barang ,kesesuaian masa,stok dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD bila-bila masa sahaja.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang sekiranya ada temujanji cod pada hari tertentu )

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit


1. Bankin RM50.00 ke Akaun :[B]MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT
[/B]
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :EPR

Spring Capsule | Tingkatkan Kesihatan | Kesuburan | Mantapkn Zakar

Vegrow merupakan satu campuran hebat bahan-bahan semulajadi yang dapat membantu meningkatkan pengaliran darah ke zakar dan menghasilkan ereksi yang lebih padat, keras dan tahan lama tanpa kos yang tinggi.

Uploaded with ImageShack.us
Kebaikan Spring Capsule

Memberi tenaga dan membantu mereka yang mengalami masalah zakar yang sukar tegang dan kurang mantap.
Merangsang dan meningkatkan tahap kesihatan keseluruhan sistem badan.
Baik untuk ginjal, jantung dan hati. Juga membantu menguatkan tulang dan tisu badan.
Meningkatkan pengeluaran hormon serta membantu meningkatkan tahap kesuburan.

Kandungan Spring Capsule

Cortex Eucommia ulmoides
Herba Cynomorium songaricum
Ganoderma lucidum
Cortex Cinnamomum cassia
Radix Codonopsis pilosula
Radix Glycyrrhiza uralensis

Cara Guna

Makan 1-2 kapsul Vegrow sehari

Kandungan:30 capsule x 400mg

BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang,jenis barang ,kesesuaian masa,stok dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD bila-bila masa sahaja.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang sekiranya ada temujanji cod pada hari tertentu )

Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit


1. Bankin RM290.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :SPR

Love Ring Cincin Penambat Zakar | Keraskan Zakar

Love Ring adalah cincin penambat zakar yang mampu membantu mengeraskan zakar lelaki dan memberikan kelainan kepada isteri anda.

Love Ring dipakai pada pangkal zakar. Manik-manik halus pula dituju pada klitoris isteri. Manik-manik tersebut akan memberikan rasa nikmat pada faraj isteri.

Love Ring boleh diguna berulang kali. Selepas guna, basuh dan simpan ditempat kering dan sejuk

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau,

Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang,

Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai

barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan

ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )

Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

[/b]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit


1. Bankin RM24.90 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :LVR

CINCIN ASMARA KANDA
RM 66.00

By justinboboy at 2011-09-12
Cincin Askmara adalah sejenis cincin penambat zakar. Direka khusus untuk memantapkan zakar dan juga mencegah masalah cepat pancut.

KELEBIHAN CINCIN ASKMARA KANDA
Cincin Askmara Kanda ini dapat membantu:

* Memantapkan ereksi
* Mengelakkan darah dari keluar melalui saluran dalam dan secara tidak langsung memantapkan ketegangan zakar
* Mengekalkan pengaliran darah dan air mani seperti biasa.
* Mengekalkan ketegangan
* Melewatkan ejakulasi

Cincin Askmara Kanda Disyorkan Oleh Dr.Ismail Tambi!
Dr. Ismail Tambi dalam satu temubual dalam rancangan Wanita Hari Ini (WHI) telah mengesyorkan penggunaan Cincin Askmara Kanda bagi mereka yang mengalami masalah cepat keluar air mani atau ejakulasi pra-matang. Dr. Ismail Tambi merupakan seorang pakar sakit tuan yang terkenal sebagai seorang pakar andrologi yang terlibat dalam beberapa kajian penting berkaitan sakit tuan. Dalam temubual tersebut dia menerangkan cara-cara memulihkan masalah ejakulasi pra-matang dan bagaimana Cincin Askmara Kanda dapat membantu anda!
Ramai suami yang cepat “tewas” ketika melayari bahtera atau mengalami masalah ejakulasi pramatang. Berbagai cara dilakukan oleh suami untuk mengatasinya, contohnya dengan meningkatkan kepadatan ereksi dengan kemutan dan bergerak secara terkawal sambil menahan rangsangan yang sedang dinikmati. Ada kalanya berjaya dan ada kalanya gagal.
Kini dengan Cincin Askmara Kanda yang dapat menambat ereksi dan membuat ereksi zakar lebih padat selain meningkatkan keupayaan untuk melewatkan ejakulasi.
Alat ini diperbuat dari getah asli Malaysia dan telah dipaten untuk tujuan pemantapan ereksi dan melewatkan ejakulasi. Kajian yang telah dilakukan 3 tahun dahulu dengan prototype lama menunjukkan yang lelaki yang cepat tewas dapat melewatkan ejakulasi ke tahap yang selesa untuk kedua-dua pasangan.
Alat ini tidak memberi apa-apa kesan negatif. Cincin Askmara Kanda memantapkan ereksi. Tiada kesan sampingan dan terbukti berkesan melalui kajian saintifif. Selamat dan mudah digunakan. Getah ini tidak menghalang hubungan seksual dan tidak menggangu anggota sulit perempuan.Ia kekalkan ereksi dan membuat ereksi padat apabila darah mengumpul dalam otot zakar.
Gunakan Cincin Askmara Kanda di pangkal zakar anda ketika ereksi penuh. Perhatikan betul-betul bahagian bawah. Cincin Askmara Kanda mempunyai lekuk untuk keselesaan pengguna.
Untuk menambah kesensasian dan keberkesanan Cincin Askmara Kanda dalam hubungan kelamin, anda boleh gunakan 2 atau lebih Cincin Askmara Kanda.

CARA-CARA PENGGUNAAN
Pakai ketika zakar betul-betul tegang.
Ditarik dan disarung ke pangkal zakar yang tegang.
Bahagian yang mempunyai benjolan di atas dan yang tipis di bawah. Pastikan kedudukan Cincin Askmara Kanda yang tebal pada posisi atas dan yang nipis pada posisi bawah zakar.
Pakai 2 Cincin Askmara Kanda untuk lebih kenikmatan dan jika ereksi kurang padat atau tidak kekal lama.
INI BIASANYA UNTUK PENGGUNA YANG TERLALU SENSITIF, MEMPUNYAI SAKIT DIABETIS, DARAH TINGGI DLL, JUGA UNTUK SUAMI MUDA.

SOAL JAWAB BERKENAAN CINCIN ASKMARA KANDA

SOALAN 1
SAYA berusia 32 tahun dan berumahtangga hampir tiga tahun dan ada dua anak. Masalah yang saya hadapi ialah cepat klimaks dan lambat ereksi untuk kali kedua.Saya malu untuk berjumpa doktor, tetapi kali ini saya nekad mendapatkan nasihat dan berjumpa pakar. SAHIZAN Johor Bahru
JAWAPAN DR.ISMAIL THAMBY
Cepat klimaks menjadi tekanan apabila pasangan tidak puas dan diri sendiri pun berasa begitu. Ini berlaku apabila selepas ejakulasi, zakar hilang ketegangan manakala jika ereksi hanya kekal seketika turut memberi hanya sedikit kepuasan. Perkara biasa yang akan dilakukan lelaki ialah mendapatkan tip daripada rakan. Tidak hairan jika kaedah mengurut, guna segala minyak, krim atau gambir Sarawak digunakan, sedangkan semuanya tidak memberi kesan, malah boleh memudaratkan lagi.
Menambat zakar ketika ereksi dengan getah penambat memang satu alternatif. Getah ini dijual di pasaran. Ada yang diimport dari China dan beberapa negara lain. Kini, ada getah penambat zakar buatan Malaysia yang dikenali sebagai Cincin Askmara Kanda. Getah ini dapat meningkatkan daya kawalan daripada ejakulasi awal jika pemakainya menumpukan perhatian kepada getah itu ketika mengerakkan ereksi dalam faraj pasangan. Apabila tumpuan lari, kawalan tiada lagi menyebabkan ejakulasi awal boleh berlaku.
Sehubungan itu, pemakai cincin ini perlu tahu cara untuk menggunakannya supaya dapat meningkatkan daya kawalan daripada ejakulasi awal. Jika dengan pengunaan alat ini masih tiada apa-apa perubahan, lebih baik berjumpa doktor. Saya boleh dihubungi di Damai Service Hospital, Jalan Ipoh,Kuala Lumpur.

SOALAN 2
SAYA berusia 35 tahun dan mempunyai seorang anak berusia tiga tahun. Sejak lima bulan lalu setiap kali mengadakan hubungan seks dengan isteri, saya mengalami ejakulasi terlalu awal dan air mani pula terlalu cair. Selain itu, saya kerap sakit pinggang terutama waktu pagi dan tengah hari. Bagaimana untuk mengatasi masalah ini? Kami juga merancang untuk mendapatkan anak kedua. Apa yang perlu saya lakukan? AMY | Selangor .
JAWAPAN DR.ISMAIL THAMBY
EJAKULASI awal atau cepat klimaks berlaku kerana daya kawalan ejakulasi lemah. Kadang-kadang jika ereksi kurang padat, geselan pada faraj dilakukan dengan cepat dan luar kawalan boleh menyebabkan ejakulasi awal. Cuba gunakan cincin penambat zakar supaya ereksi menjadi lebih padat. Ia dapat membantu meningkatkan daya kawalan dan mengekalkan ereksi. Pastikan cincin dipakai ketika ereksi padat supaya zakar tidak kembali kendur.
Air mani memang akan cair untuk memudahkan sperma bergerak. Air mani cair bukanlah petanda lelaki itu kurang subur, sebaliknya ia adalah air mani yang sihat. Kandungan sperma cukup, bergerak aktif dan bentuknya yang normal adalah ciri air mani yang sihat. Untuk mengetahuinya ujian air mani perlu dilakukan. Jika ada masalah, rawatan sewajar akan diberi doktor.
Memandangkan anda sudah mempunyai anak, peluang untuk menambah bilangan anak memang ada. Cuba lakukan hubungan seks sekerap mungkin sewaktu isteri dalam keadaan subur. Jika gagal juga dalam masa setahun, sila berjumpa doktor untuk pemeriksaan kesuburan.

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau,

Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang,

Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai

barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan

ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )

Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

[/b]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit


1. Bankin RM66.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :CAK

Vibrating Ring | Memantapkan Zakar | Seks Lebih Menarik

Vibrating Ring dicipta khusus untuk memberi kelainan dalam hubungan seksual antara suami dan isteri.

Vibrating Ring datang dengan silikon yang kenyal serta getaran. Silikon yang kenyal membolehkan cincin zakar ini muat tak kira apa saiz zakar anda dan ini membantu lelaki memantapkan zakar anda.

Reka bentuk depan cincin yang bergerigi akan membuatkan isteri anda merasa kelainan dalam hubungan seks apabila bahagian depan cincin yang bergerigi menyentuh klitoris pasangan anda.

Dapatkan satu untuk merasa kelainan dalam hubungan seksual anda.
Cara Guna Vibrating Ring

Sarungkan Vibrating Ring pada pangkal zakar ketika zakar sedang tegang. Kemudian on kan suiz Vibrating Ring. Arahan bergamba ada pada plastik Vibrating Ring

MORE RINGS CLICK HERE
http://hebatpower.com/cincin-zakar.html

BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )

Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

[/b]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

1. Bankin RM24.90 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :VBRT

Love Ring Cincin Penambat Zakar | Keraskan Zakar

Love Ring adalah cincin penambat zakar yang mampu membantu mengeraskan zakar lelaki dan memberikan kelainan kepada isteri anda.

Love Ring dipakai pada pangkal zakar. Manik-manik halus pula dituju pada klitoris isteri. Manik-manik tersebut akan memberikan rasa nikmat pada faraj isteri.

Love Ring boleh diguna berulang kali. Selepas guna, basuh dan simpan ditempat kering dan sejuk

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau,

Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang,

Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai

barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan

ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )

Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam

[/b]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit


1. Bankin RM24.90 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :LVR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...